3D visualisatie

More than words

Een foto kent iedereen; een gedrukt of digitaal beeld dat laat zien wat jijzelf of een ander gefotografeerd heeft. Je kunt het eigenlijk zien als een soort van digitale tweeling van de werkelijkheid.

Een 3D visualisatie van THE REAL MAG is niet veel anders dan dat. Een 3d visualisatie is ook een digitale tweeling van een product of omgeving. Alleen het grote verschil met een foto is dat het product of omgeving die afgebeeld staat niet echt hoeft te bestaan. Hierdoor maak je het onzichtbare, zichtbaar. Jouw klanten, medewerkers of andere belanghebbenden zijn al op de hoogte van nieuwe ideeën zonder dat het daadwerkelijk hoeft te bestaan. Daarnaast wordt je niet gelimiteerd door fysieke aspecten. Alles is mogelijk.

Voordelen van 3D visualisatie:

  • Geen fotografie- , set-up en transportkosten;
  • De belichting en de camerapositie zijn altijd hetzelfde. Altijd één geheel;
  • Makkelijk uit te breiden naar 3D animaties, 3D configurators, 360 graden tours en andere technieken.
  • Het onmogelijke, mogelijk maken.

Waarvoor wordt 3D VISUALISATIE gebruikt?

Online campagnes

Wil je iets uitbeelden wat niet makkelijk of zelfs onmogelijk te fotograferen is? Dan is 3D visualisatie de uitkomst. In deze wereld gelden namelijk niet de normale fysieke regels en is alles mogelijk.

Websites

Lukt het maar niet om op je website een eenheid te creëren in al je foto’s? Is daarnaast de belichting het altijd net niet of is het transport heel duur? Dan biedt 3D visualisatie hier de oplossing.

Brochures

Niet alles is te vinden als stock en soms wil je gewoon een plaatje dat het helemaal nailed! 3D visualisatie is hier dan de redder in nood aangezien alles mogelijk is. Zelfs het onmogelijke.

Presentaties

Heb je een belangrijke presentatie maar krijg je het gewoon niet uitgelegd? Misschien mis je dan juist wel het juiste praatplaatje.

Spandoeken / bouwborden

Hoe gaaf is het om voor projecten die in aanbouw zijn al duidelijk te laten zien hoe deze gaan worden? Middels een mooi groot spandoek met een scherpe 3D visualisatie kun je mensen al heel goed duidelijk maken wat er gaat komen.

Beurzen

Wil je knallen op de beursvloer met je producten? Zorg dan voor de juiste plaatjes op je stand die zo scherp en realistisch zijn zodat het lijkt alsof het er allemaal gewoon werkelijk staat.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?