Unlimited realistic configurations

made reality

Uitdaging

Klanten filteren bij betere beeldvorming

Domi Veranda is een producent en leverancier van aluminium overkappingen, veranda’s en serres. Deze partij wilde hun huidige 3D product configurator verbeteren. Van een onduidelijke voorstelling naar een realistisch en duidelijk beeld van hun product. Daarbij was de wens om via de nieuwe 3D product configurator de potentiële klanten vooraf te kwalificeren. Op deze manier kan Domi Veranda hun tijd steken in de juiste klant met de meeste potentie. 

Oplossing

3D cloud configurator

We ontwikkelden werelds eerste cloud gestuurde 3D productconfigurator met de meest realistische beeldkwaliteit. Daarbij voegden we ook een prijscalculator toe die in staat is om vooraf de potentiële klanten te filteren en kwalificeren. Potentiële klanten krijgen door de realistische beelden meteen het juiste beeld met de bijbehorende prijs, wat de beslissingssnelheid versnelt.

"De mogelijkheden zijn echt eindeloos met deze configurator"

KLANTBELEVING

Hoe werkt de 3D configurator?

De websitebezoeker maakt zijn of haar keuze tijdens het configureren van het product. Deze keuze wordt rechtstreeks naar een van onze krachtige supercomputers in een goed beveiligd datacenter gestuurd. In minder dan 1 seconde wordt het beeld uitgerekend en  teruggestuurd naar de websitebezoeker. De websitebezoeker heeft nu zijn of haar eigen gekozen inspiratiebeeld. De kwaliteit van deze configurator is realistisch en de mogelijkheden zijn eindeloos omdat alles live wordt gemaakt. Het is niet alleen een configurator, maar ook een inspirator.    

 

Voordelen van onze 3D product configurator:

  • Kostenefficiënt
  • Fotorealistisch 
  • Makkelijk uit te breiden en flexibel in aanpassingen
  • Ontelbaar veel configuratie mogelijkheden (kleur, vorm etc.) 
  • Toegankelijk op mobile en desktop 
  • Korte laadtijd
  • 3D modellen hoeven niet geoptimaliseerd te worden. Dit scheel een klant enorm veel tijd