3D visualisatie

3D visualisaties stellen je in staat beelden te creëren van dingen die nog niet bestaan of onmogelijk te fotograferen zijn. Dit kan een nieuw gebouw zijn, een object, een omgeving of een situatie. Zeer geschikt voor websites, brochures en andere communicatiemiddelen.

3D animatie

Om een (complex) proces uit te leggen, zijn vaak veel woorden nodig en voor veel bedrijven de hoofdredenen om een animatie laten maken. Door een verhaal realistisch te visualiseren en te vertellen met een 3D animatie, valt je boodschap meer op, is deze duidelijker en hou je de aandacht langer vast. Dit zijn dé ingrediënten om je doelgroep te prikkelen en te overtuigen.

360 VIRTUAL TOUR

Met een 360 virtual tour geef je jouw (toekomstige) klanten en/of werknemers een volledig beeld van wat een locatie te bieden heeft. Denk aan rondleidingen voor klanten en/of nieuwe medewerkers of showrooms. 

3D configurator

Een 3D-configurator is een interactieve tool waarmee gebruikers hun eigen unieke producten kunnen samenstellen op basis van beschikbare configuratie-opties zoals kleur, tekst, afbeeldingen en texturen. Ook ondersteunt het een dynamische prijsstelling. In 2022 ontwikkelden wij werelds eerste high-end en real time 3D product configurator die meer mogelijkheden biedt dan ooit tevoren.

Interactieve OMGEVING

Onze nieuwe interactieve omgevingen zorgen ervoor dat alle USP’s van jouw product worden belicht. Tijdens het scrollen of klikken worden beeld en tekst op een interactieve manier met elkaar verweven. Dit zorgt voor een nieuwe dimensie en een betere klantbeleving tijdens klantgesprekken of op jouw website of beursstand.

VR / AR-MR-XR

Ervaar je producten als nooit te voren. Met virtual reality creëer je een nieuwe wereld. Met een bril op je hoofd, je opeens in een andere omgeving. Je wordt geheel afgesloten van de echte wereld.  Augmented, mixed of cross reality is het broertje van virtual reality. Het verschil tussen augmented reality en virtual reality is dat hierbij de virtuele wereld met de echte wereld wordt verbonden. De echte wereld is zichtbaar door de bril en daarop wordt virtuele informatie geprojecteerd.