360 VIRTUAL TOUR

Let’s communicatie in 360 ways

360 graden virtual tours zijn een visuele weergave van jouw droomshowroom en zijn in veel opzichten net als een echte showroom in de fysieke wereld. Met een virtuele tour kun je in elke richting kijken, inclusief naar het plafond en naar de vloer. En vele interacties mogelijk maken. Daarnaast omdat ze digitaal zijn, zijn ze zelfs beter dan een fysieke rondleiding want je kunt veel meer laten zien en alles is meetbaar.

In plaats van het reizen van aanzienlijke afstanden, kun je met 360 virtual tours een pand bekijken vanuit het comfort van jouw eigen huis of kantoor. Dit neemt niet alleen de moeite van het reizen weg, maar het bespaart je ook tijd en dus geld. Daarbij ondersteunen deze tours ook virtual reality waardoor je echt het gevoel krijgt alsof je er bent.

Als jouw product of dienst is gebaseerd op visuele interactie, dan kun je met een virtuele tour jouw potentiële klanten de ervaring van jouw product geven zonder er zelf bij te zijn. Je zult in staat zijn om jouw doelgroep onder te dompelen in jouw showroom, het verhogen van de conversie, en product begrip.

Voordelen van een 360 virtual tour:

  • Bekijken waar en wanneer je wil;
  • De concurrentie voorblijven met geavanceerde technologie;
  • Vertrouwen van potentiële klanten door volledige kijkrechten;
  • Verhoging klantbeleving;;
  • Houdt de klant langer op jouw website.

Waarvoor wordt EEN 360 VITUELE TOUR gebruikt?

Werving en selectie

Wil jij een voorsprong in deze krappe arbeidsmarkt? Met technieken als een 360 tour geef je kandidaten al een kijkje in de organisatie. Je wil dat de kandidaten die je aantrekt, ook echt bij je bedrijf passen. Door middel van een bedrijfstour laat je de sfeer van jouw bedrijf proeven.

Marketing & Sales

Waarmee overtuig jij jouw klant eerder? Met een eenvoudige stilstaande foto van je showroom of een compleet interactieve omgeving. Juist! Optie twee. Met onze nieuwe technologieën weet jij je klant eerder te overtuigen van jouw product of dienst.

Beurzen

Wil je knallen op de beursvloer met je producten? Zorg dan voor dat er interactie is die mensen trekt en ook op de stand bezighoudt. Een 360 virtuele tour maakt het mogelijk om je showroom overal heen mee te nemen.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?