Faster selling residences

made reality

Uitdaging

Meer duidelijkheid

Huizen kopen is voor heel veel mensen een grote stap, het gaat namelijk om een van de grootste investeringen in je leven. Daarnaast zijn mensen nooit op zoek naar een huis maar een thuis. Er daar is dan ook de winst te behalen bij het presenteren van vastgoed. Namelijk realistische beelden met een warme woonuitstraling en zoveel mogelijk informatie over je nieuwe thuis. Teksten lezen we tegenwoordig niet meer maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer beeldende manieren om potentiële kopers meer info mee te geven.

Oplossing

Levensechte 360 tours

We merken dat levensechte 360 tours vaak net dat beetje extra informatie biedt waar kopers naar op zoek zijn. We hebben namelijk op deze manier al een aantal vastgoed ontwikkelaars geholpen snel hun woningen duidelijk. Daarnaast kunnen 360 tours uitgerust worden met VR waardoor als je de VR bril op zet je echt het gevoel hebt alsof je al in je nieuwe woning staat. Daarnaast krijg je meteen een realistische indruk van hoe groot de ruimte is en dat terwijl de meerprijs van een 360 tour vaak maar iets van 20% is dankzij onze unieke manier van 3D visualiseren.

"De 360 graden omgeving heeft de verkoop van onze laatste 10% tot 15% grondgebonden woningen versneld"

KLANTBELEVING

Sneller beslissen

Uit praktijk blijkt namelijk dat een 360 tour echt het verschil kan maken. In 2020 hebben we namelijk een 360 tour gemaakt voor het project Rijnfort aangezien de laatste 10 tot 15% van dit project maar niet werden verkocht. Deze stonden namelijk al meer dan 2 jaar te koop en aangezien het de duurste woningen van het project betroffen was het financieel nog niet verantwoord om met de bouw te starten. Na oplevering 360 tour zijn deze woningen vervolgens binnen 3 maanden verkocht.