A partner for all your sales challenges

made reality

Uitdaging

Meer dan alleen 3D

Jongen Bouwpartners kwam in 2021 naar ons met de vraag of we behalve alleen high-end 3D visualisaties niet ook de hele online en offline presentatie voor hun konden verzorgen. De vraagstelling omvatte het leveren van een website, een bouwbord, een mooie exclusieve brochure en de content voor deze brochure. Aangezien we graag van uitdagingen houden, hebben we deze dan ook met beide handen aangepakt.

Oplossing

Intern en vaste partners

Om Jongen bouwpartners met deze vraagstelling te kunnen helpen , hebben we eerst gekeken welke disciplines we intern hebben zoals creativiteit, grafisch en 3D en hebben we de rest zoals een bouwbord, (drone) fotograaf, drukwerk, website en copywriting ingekocht bij onze vaste partners voor scherpe prijzen die lager zijn dan de directe prijzen. Samen zijn we vervolgens tot een prachtig resultaat gekomen wat 

KLANTBELEVING

Een aanspreekpunt

Door alles voor onze opdrachtgever ter regelen, hebben we niet alleen onze opdrachtgever geheel kunnen ontzorgen maar ook geholpen met het besparen van kosten door alles heel gestroomlijnd op elkaar aan te laten sluiten waardoor meerwerk werd voorkomen. Zelfs in roerige tijden waar de Corona crisis en oorlog in Oekraïne de boventoon voerden.

Willen jullie ook ontzorgt worden en kosten besparen? Benader ons dan via onderstaande button.