3D animatie

Movement that inspires

Met een 3D animatie maak je jouw boodschap en speer punten binnen een korte tijd eenvoudig en begrijpelijk voor je doelgroep. Ook als dat een heel complex verhaal is. Daarnaast is er heel veel mogelijk wat in de fysieke wereld niet mogelijk is zoals filmen binnenin machines, effecten met gevaarlijke stoffen zoals vuur en lava en vervormingen van objecten die je normaal niet zo makkelijk krijgt vervormd.

En het mooie is, de meeste bedrijven hebben eigenlijk al de basis voor een mooie animatie in huis. Het belangrijkste ingrediënt is namelijk het 3D model en dit kan gewoon een 3D CAD-CAM model zijn. Hoe gedetailleerder hoe beter!

 

Voordelen van 3D animatie:

  • Het onzichtbare zichtbaar maken;
  • Maakt complexe informatie eenvoudig;
  • Trekt de aandacht van het publiek;
  • Bevordert interactie.

Waarvoor wordt 3D ANIMATIE gebruikt?

Instructie en onderhoud

Wat is er nu makkelijke dan een heldere instructie die voordoet hoe je iets moet maken of repareren? Middels 3D animatie is te realiseren zonder dat er opgeruimd hoeft te worden of zonder dat er hinderlijke objecten in beeld komen. We echt de essentie laten zien voor maximale helderheid en informatieoverdracht.

Presentaties

Heb je een belangrijke presentatie maar krijg je het gewoon niet uitgelegd? Misschien mis je dan juist wel de juiste animatie. Ze zeggen wel eens een beeld zegt meer dan 1000 woorden, hoe zou het dan zijn met 30 beeldjes per seconden?

Online campagnes

Wil je iets uitbeelden wat niet makkelijk of zelfs onmogelijk te filmen is? Dan is 3D animatie de uitkomst. In deze wereld gelden namelijk niet de normale fysieke regels en is alles mogelijk. Zelfs het onmogelijke.

Websites

Mensen vasthouden op je website is essentieel. Hoe meer informatie je ze kunt meegeven hoe meer kansen je hebt ze te overtuigen. Hoe gaaf zou het dan niet zijn om te beginnen met een animatie van je product wat op de meest mooie manier laat zien hoe het toegepast kan worden en welke uitdaging of vraag wordt opgelost.

Beurzen

Wil je knallen op de beursvloer met je producten? Dan moet je zeker een keer een animatie overwegen. Bewegende beelden laten mensen namelijk altijd stilstaan. Vooral als deze bewegende beelden een spetterende presentatie van je bedrijf weergeven waardoor je mogelijkheid krijgt mensen te informeren met 30 beelden per seconden die allemaal meer dan 1000 woorden kunnen zeggen. Scheelt een hoop tijd zo.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?