Interactive OMGEVING

Let’s interact!

Sommige websites zien er heel goed uit en andere websites werken goed, maar een interactieve omgevingen verandert je website echt naar een tool die er goed uitziet en ook nog eens goed voor je werkt.

Hoe leg je je doelgroep op een effectieve manier uit welke voordelen jouw product heeft? Het antwoord is: visualiseer jouw Unique Selling Points! Met bijvoorbeeld een interactieve webpagina scroll je naar beneden of klik je op een interactieve kaart en belicht je alle USP’s van een product. Op een interactieve manier worden beeld en tekst met elkaar verweven. Deze nieuwe manier van webdesign betrekt ons op een dieper niveau, trekt onze aandacht en verankert zich in onze verbeelding. Het enige wat je nodig hebt is een accuraat 3D model

Voordelen van een interactieve omgeving

  • Verhoging klantbeleving;
  • Het werkt op desktop en mobiel;
  • Integreerbaar in elke website.

Waarvoor wordt DE INTERACTIEVE WEBSITE gebruikt?

Online verkoop

Als mensen meer duidelijkheid hebben, kunnen ze sneller beslissen. We hebben data en klanten waarbij interactiviteit heeft gezorgd voor een verkoop stijging van 50% of meer.

Marketing & Sales

Hoe kun je nu een klant het beste overtuigen? Laat eens op een interactieve manier je product het verhaal laat vertellen, dan zul je zien dat dit stukken beter werkt.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?