Uniform presentations

made reality

Uitdaging

Verkoop professionaliseren en versnellen

Henra Aanhangwagens besloot om hun (online) verkoopkanalen te professionaliseren. Een vernieuwde huisstijl, een strak design en realistisch beeldmateriaal. Voor het beeldmateriaal was Henra Aanhangwagens op zoek naar een partij die hen verder hielp met hun eigen ideeën om te zetten naar werkelijkheid. Aan ons de taak om dat voor elkaar te krijgen. En zelfs nog meer dan dat.

Oplossing

3D visualisaties en interactieve website

We maakten een 3D model van alle aanhangwagens om vervolgens te gebruiken voor 3D visualisaties en een interactieve webpagina. Deze oplossingen konden veelvuldig ingezet worden op alle online en offline kanalen van Henra en hun dealers. Uniform beeldmateriaal en makkelijk aanpasbaar. Als je, net zoals Henra, één keer investeert in een 3D model van jouw product, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je 3D visualisaties voor op je website? Dat kan. Wil je liever een interactieve webpagina of in de toekomst een 3D productconfigurator? Ook dat is mogelijk. Je kan het zien als een one-size-fits-all oplossing.

"We kiezen zonder twijfel 3D boven fotografie"

KLANTBELEVING

Dolenthousiast

‘’We werden dolenthousiast van de resultaten en de kwaliteit was verbluffend! Nu we weten wat er allemaal mogelijk is, kiezen we zonder twijfel 3D boven fotografie. Het is een mooie investering die zorgt voor uniformiteit op de (online) verkoopkanalen van ons en onze dealers. Daarnaast heeft het ons een hoop fotografie- en transport kosten bespaard en ons kansen gegeven om het 3D model in de toekomst voor meer doeleinden te gebruiken. Ook kunnen we vanaf nu elke omgeving creëren die we maar willen, dus we hoeven niet meer op zoek te gaan naar een locatie. Ondanks de krappe deadlines was de samenwerking met XR Group snel en flexibel. XR Group hield ons goed op de hoogte, mede via een reviewprogramma waarin we live meekeken met eventuele aanpassingen.’’