Affordable photography

made reality

Uitdaging

Kostenreductie fotgrafie

Mosa Tiles, een grote internationale tegelfabrikant, heeft een heel groot assortiment aan tegels ter beschikking en om deze aan potentiële klanten inzichtelijk te kunnen maken moeten er veel foto’s gemaakt worden in diverse interieuropstelling. Echter het zoeken naar de juiste locatie en vervolgens het bouwen van een tegelwand brengt nogal wat kosten met zich mee. Los nog van de onzichtbare kosten zoals transport. Zodoende dat MOSA op zoek is gaan naar een alternatieve manier om hun tegels te presenteren.

Oplossing

3D fotografie

De oplossing bleek uiteindelijk te liggen in 3D. Het is namelijk in 3D mogelijk om een fotorealistische uitstraling te halen zonder dat er fysiek iets gebouwd hoeft te worden. Ook aanpassingen zijn veel makkelijker door te voeren zoals het wisselen van tegels, het toevoegen van ander meubilair.

"Een optimaal resultaat"

KLANTBELEVING

Korte lijnen en snelle communicatie

”Door de compacte organisatie zijn er korte lijnen en wordt er snel gecommuniceerd. Door een gezamenlijke briefing te maken wordt het optimale resultaat verkregen. Klantwens en technische mogelijkheden worden daardoor tegelijkertijd omgezet in een werkend model. Door goede competenties van XR is de output maximaal. Er wordt meegedacht zonder eigenbelang en gaandeweg het project werden nieuwe inzichten snel opgepakt en de gestelde deadlines alsnog gehaald.