3d configurator

Transformeer je klantenervaring met onze 3D-configurator!

Ontdek de kracht van 3D-configuratoren: een naadloze brug tussen verbeelding en realiteit. Met ons product kunnen je klanten moeiteloos producten en ontwerpen aanpassen en in levendige driedimensionale ruimtes bekijken. Of je nu een start-up bent met een beperkt budget of een gevestigd bedrijf op zoek naar topkwaliteit, onze schaalbare oplossingen passen perfect bij elke behoefte. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder!

De Voordelen

Gebruikers kunnen producten aanpassen naar smaak, wat een verhoogde tevredenheid en hogere koopkans meebrengt.

Klanten zien direct het effect van hun keuzes, wat het vertrouwen vergroot.

Door een helder productbeeld matchen verwachtingen beter met het eindproduct.

Gebaseerd op klantconfiguraties kunnen bedrijven productie optimaliseren en versnellen en de voorraden beter beheren.

VOOR ELK BUDGET

De basis 3D configurator

Ontdek de perfecte oplossing voor elk budget! Onze kosteneffectieve configurator biedt een aantrekkelijke manier om je producten te presenteren, zelfs bij beperkt budget en complexiteit.

Bij de basis configurator moet je wel rekening houden met enkele aandachtspunten zoals de startlaadtijden die wat langer kunnen zijn, het optimaliseren van 3D modellen vraagt wat extra inspanning en kosten en is de flexibiliteit voor uitbreiding enigszins beperkt. 

Desondanks deze aandachtspunten staat deze configurator garant voor een soepele werking op mobiele apparaten, waardoor jouw klanten altijd een optimale ervaring hebben, waar ze ook zijn.

WANNEER HET ECHT MOOI MOET ZIJN

De realistische configurator

Maak kennis met onze realistische configurator voor topkwaliteit en grenzeloze mogelijkheden! Met ongeëvenaard realisme en gedetailleerde uitwerkingen, biedt onze configurator een dynamische ervaring zonder grenzen. Alles wordt op aanvraag berekend, waardoor vooraf renderen tot het verleden behoort. Naadloze integratie in je systemen en extreem korte laadtijden bevorderen je online prestaties. Echter zijn er ook bij deze configurator enkele aandachtspunten. 

Zo komt topkwaliteit wel met een prijs. De maak- en onderhoudskosten liggen hoger dan bij de basis configurator. In tegenstelling tot de basis configurator biedt deze oplossing geen mogelijkheid om het object rond te draaien. 

WANNEER HET MOOI éN INTERACTIEF MOET ZIJN

De hybrid configurator

Stap binnen in de wereld van innovatie met onze revolutionaire hybrid configurator. Deze unieke tool combineert het beste van twee werelden: de levendigheid van een basis configurator en het oogstrelende realisme van een geavanceerde variant. Ontdek een ongekend niveau van detail en gebruiksvriendelijkheid, waardoor klanten niet alleen overtuigd worden, maar ook een onvergetelijke ervaring beleven. Hoewel de investering in deze hoogwaardige configurator hoger ligt, biedt het een ongeëvenaarde waarde die de kost rechtvaardigt. Neem een voorsprong in de markt, overtreffend de concurrentie, en kies voor de realistische hybrid configurator.

Kom in contact met ons!

Wil je meer informatie of sparren over de mogelijkheden van een 3d configurator voor jouw bedrijf? En als je nog meer wilt zien, bieden wij ook live demo’s aan, waarbij je onze technologie in actie kunt zien en je vragen direct kunt stellen. Neem vandaag nog contact met ons op om je offerteaanvraag in te dienen en uw eerste stap te zetten naar een revolutionaire klantenervaring!