REALISME

Fotografie vervangend

Onze configurator is dankzij de nieuwste en snelste rendertechnieken gecombineerd met sterke hardware in staat om binnen enkele seconden de meest fotorealistische plaatjes te maken. Zo krijgt de klant de beste indruk van hoe zijn configuratie eruit komt te zien waardoor sneller beslissingen kunnen worden genomen.

Kosten

Goedkoper

Doordat onze configurator geen gebruik maakt van vooraf gemaakte afbeeldingen, de 3D modellen in de preview omgeving heel simpel kunnen zijn en de high-end 3D modellen niet geoptimaliseerd hoeven te worden, zijn de kosten ook een stuk lager dan de traditionele 3D configurator oplossingen die je overal ziet.

Ongelimiteerd

Size doesn't matter

Of je nu 1 miljard combinaties hebt, of dat je je product in een omgeving wilt zetten zodat je klant echt het gevoel krijgt dat hij al bestaat. Niets is onmogelijk voor onze cloud configurator. Daarnaast wordt alles door ons in house geprogrammeerd waardoor we kunnen koppelen met alle soorten systemen, zoals offerte en order systeem, zodat het echt een CPQ oplossing wordt.

Waarvoor wordt een 3D configurator voor gebruikt?

Website / online verkoop

Doordat een configurator direct realtime inzicht geeft in de gekozen opties kan meteen besloten worden om tot verkoop over te gaan. Het is immers “what you see is what you get!”.

Deze configurator kan gekoppeld worden aan allerlei platformen waardoor de productie meteen van start kan zonder tussenkomst van mensen.

Offline in store verkoop

Onze configurator kan op alle devices draaien en geeft daardoor de mogelijkheid deze eenvoudig ook in de winkel toe te passen waardoor klanten interactief in de winkel aan de slag kunnen gaan met het proberen van verschillende opties. Denk maar eens aan het hyperrealistisch inrichten van je babykamer voordat je alles hebt gekocht zodat je kunt bekijken of alles wel past.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?