Industrie

In de maak- en procesindustrie vinden veel complexe processen plaats. Processen die niet voor iedereen makkelijk te begrijpen zijn. Met innovatieve technieken zoals 3D animaties. 3D product configuratoren of virtual reality maken we complexe processen simpel en brengen we concepten tot leven.

Vastgoed

Bijna van start met de herinrichting van een woonwijk, een nieuw vakantiepark of een ander project? Dan wil je als ontwikkelaar, ontwerper of bouwer zo goed mogelijk communiceren over jouw project. Met de nieuwste technieken zoals interactieve 3D omgevingen, 360 virtual tours en virtual reality versnel jij het verkoopproces.

Marketing & Events

Door innovatieve 3D technieken te combineren met specifieke branche- en merkkennis creëer je een krachtige marketingtool voor jouw product of campagne: tastbaar, begrijpelijk en pakkend. Ook creëeren deze technieken nieuwe mogelijkheden voor in-store activatie, een geheel nieuwe manier van interactie met jouw klanten.

Retail

Online verkoop is ontzettend populair en  de verwachting van bezoekers ligt hoog. Met technieken van THE REAL MAG. verhoog je de klantbetrokkenheid en stimuleer je de verkoop. Je geeft klanten creatieve vrijheid met een interactieve winkelervaring.