A 3d model that pays for itself

made reality

Uitdaging

Duidelijke brochure

Je komt regelmatig in aanraking met brochures. Of dit nu online is of dat deze bij je in de brievenbus vallen. Pas als je door bepaalde content op de brochure aangetrokken wordt ga je langer kijken. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat zorgt ervoor dat een brochure de aandacht trekt?

Oplossing

3D visualisatie

Aantrekkelijke en duidelijke beelden zijn de oplossing! Voor de juiste visualisatie van content in een productbrochure van Norbord Europe (tegenwoordig onderdeel van West Fraser), ontwikkelden wij meerdere 3D visualisatiQes. In opdracht van ontwerpbureau P&P company, werd een volledig huis in 3D gerealiseerd om hier vervolgens delen uit te zagen. Op deze manier werd de opbouw van houten platen op daken, vloeren en wanden duidelijk. Dit was met een fotocamera nooit mogelijk geweest. Het unieke van 3D visualisaties is dan ook dat het geen grenzen kent. De situatie, omstandigheden, standpuntinname en de belichting kun je precies inrichten zoals je wil. Alles is mogelijk!

BELEVING

Meerwaarde

3D visualisaties zijn ondenkbaar in deze digitale wereld en het biedt veel meerwaarde. Het is kosten en tijd besparend en de 3D modellen die wij maken zijn goed om te bouwen tot 360 graden presentaties, interactieve configuratoren en virtual reality omgevingen. Dit zorgt ervoor dat dit 3D model een echt terugverdienmodel wordt.