An optimised salesproces

made reality

Uitdaging

Efficiënt salesproces

Marcelissen, een innovatieve machinebouwer voor voedselverwerkende industrie (met name voor het verwerken van knolgroenten), wil hun sales efficiënter laten verlopen. Niet alleen op de vakbeurs, nu dit weer mogelijk is, maar ook op de website en tijdens klantgesprekken. Een universele presentatie, zodat iedereen hetzelfde verhaal vertelt.

Oplossing

3D Animatie & VR omgeving

Hiervoor heeft The Real Mag. een dynamische 3D animatie en virtual reality omgeving gebouwd. Met deze oplossingen kan elke beursbezoeker of klant tot in detail bekijken hoe de machine van Marcelissen eruit ziet, van binnen en van buiten. Daarbij wordt het ook meteen duidelijk op welke manier de machine draait. Deze visuele belevenis maakt het hele proces meteen duidelijk en trekt het oog van de beursbezoekers en klanten.

"De samenwerking met The Real Mag. en de kwaliteit van de omgevingen zijn goed.
Dit krijgt daarom ook snel een vervolg."

Klantbeleving

Prettige samenwerking

”De 360 graden omgeving van THE REAL MAG heeft de verkoop van onze laatste 10% tot 15% grondgebonden woningen versneld. Onze kopers kregen een betere beleving. Het werd opeens duidelijk hoe hun toekomstige woning, het nieuwbouwcomplex en bijbehorende omgeving eruit ging zien. Hoe valt de zon? Hoe ziet mijn balkon eruit? Wij hebben erg positieve reacties gekregen van onze kopers.

Maar niet alleen onze kopers zijn positief. Het was heel erg prettig om samen te werken met THE REAL MAG. Wij hebben Revit modellen aangeleverd die de basis gaven van het project. THE REAL MAG heeft deze aangekleed en na enkele aanpassingen hebben ze het opgeleverd zoals wij dat graag zagen. Het was een prettige samenwerking waarin snel geschakeld werd.”