An interactive exhibition

made reality

Uitdaging

Interactief evenement

In de Brainport Regio, een regio die bekend staat om haar innovatievermogen, wordt elk jaar de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd. Tijdens deze week staan de meest innovatieve technologie verhalen centraal, ook in 2018. In dit jaar werd XR Group gevraagd voor het ontwikkelen van een app die op een interactieve manier aanvulling gaf aan het evenement ‘de Hotspot Hightech Helmond- De peel’.

Oplossing

Augmented Reality App

Speciaal voor dit evenement ontwikkelden wij een app waarmee er een interactieve tour gemaakt werd door de Hotspot, helemaal afgestemd op de interesse van de bezoeker. Maar hoe werkte deze app dan?

  1. Je kiest een robot naar keuze en aan de hand hiervan beleef je alle activiteiten op de Hotspot die daarbij aansluiten.
  2. Bij elke activiteit krijg je na het scannen van het bedrijfslogo een vraag of een opdracht. Wanneer deze goed beantwoordt is, win je een trofee.
  3. Wanneer alle trofeeën verzameld zijn, dan kreeg je toegang tot een game: de snake game.

Op deze manier werden de bezoekers op een innovatieve en speelse manier meegenomen in de verhalen van de verschillende Tech bedrijven aanwezig waren op ‘de Hotspot Hightech Helmond- De peel’.